Eyeliners

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen de oogopslag en de uitstraling van je ogen veranderen. Het doel van permanente make-up  is om de ooglijn zo mooi mogelijk te laten uitkomen en de ogen te laten spreken zonder dat je je elke dag opnieuw op hoeft te maken.

Wimperpigmentatie geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Het is een fijn lijntje of kleine puntjes tussen de wimpers die benadrukt de wimperlijn en verfraait zowel de kleur als de vorm van de ogen. Door de ooglijn iets breder of verder te laten uitlopen aan de buitenste ooghoek kan men de ogen optisch vergroten. Een ooglijn onderaan die helemaal doorloopt naar de binnenste ooghoek geeft vaak een oog liftend effect. Daarnaast kan er ook een high lighter of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd met permanente make-up.

 Mogelijkheden eyeliners met permanente make-up.

Infralash, Graficliner en Shadow Sparkling

 

Infralash ook wel Advanced Eyeliner genoemd: is een super fijn eyeliner lijntje in de wimperrand. Het PMU pigment word tussen de wimperhaartjes in de huid gebracht, De eyeliner is heel erg subtiel en oogt super natuurlijk, waardoor het oog meer spreekt.
Infralash kan zowel boven en onder toegepast worden.

Grafic eyeliner:  ultra strakke eyeliner die vanaf de begin ooghoeken van smal naar breed lopen.

Dubbele eyeliners “sparkling eyeliner”:  een eyeliner met meerdere kleuren hierin worden mooie overgangen gecreëerd. Hierdoor krijgt de eyeliner  een sprankelend effect, en accentueert de kleur van de ogen. Er zijn vele mogelijk heden wat betreft kleur en vorm.

Shadow “smudge”” eyeliner:  Smokey eyes dit kan toegepast in de breedte die je wenst.